خرید و دانلود مقاله

چکیدرمه


چكديرمه يكي از غذاهاي سنتي قوم تركمن. چكديرمه به دليل پخت آسان، تركيب ساده مواد غذايي، طعم و مزه‌ی مطبوع، در مراسم عروسي، بزرگداشت‌ها، مهماني‌ها و همچنين به عنوان غذاي خانواده‌ها پخت مي‌شود. در پخت اين غذا، از گوشت گاو، گوساله، گوسفند، بره و ماهي استفاده مي‌كنند. گاهی نیز، به دليل شرايط اقتصادي و نياز به زمان پخت كمتر، از گوشت مرغ استفاده مي‌شود. پخت چكديرمه روشهاي گوناگوني دارد. در يكي از شيوه‌هاي رايج پخت كه مواد تشكيل دهنده‌ي آن شامل روغن، رب گوجه فرنگي، پياز، گوشت و برنج است، نخست گوشت را با روغن و پياز و رب تفت داده، سپس ...

نظرات


ارسال نظر :



مقاله های مشابه