برگزای «نشست هم اندیشی پیرامون دانشنامه گلستان»
نشست هم اندیشی پیرامون دانشنامه گلستان شامگاه روز چهارشنبه 14 دیماه 1401 در اتاق کنفراس موسسه فرهنگی میرداماد برگزار شد.
در ابتدای این نشست مدیرعامل موسسه فرهنگی میرداماد با تاکید بر اهمیت دانشنامه و دانشنامه نویسی و ارزشمند بودن آن، این فعالیت را کاری دست جمعی و مستمر ارزیابی کرد که همگان باید کمک کنند، چرا که کار یک نفر یا دو نفر نیست. وی گفت: خوشبختانه چاپ دانشنامه گلستان مورد توجه و استقبال اهل نظر و مراکز علمی قرار گرفت.
احمد خواجهنژاد افزود: در دورهی جدید فعالیت، گروههای تخصصی تشکیل و بر چاپ و انتشار مقالات بصورت دیجیتال تاکید داریم که خوشبختانه بستر آن فراهم گردیده است. وی از حاضران خواست با معرفی نویسندگان و صاحب نظران و مراکز علمی برای نگارش مدخلهای دانشنامه موسسه فرهنگی میرداماد را در این کار بزرگ علمی یاری رسانند.
مدیر مرکز دانشنامه گلستان در این نشست ضمن گرامی داشت یاد کسانی که در مرحله اول تدوین دانشنامه گلستان این مرکز یاری رساندهاند گفت: بعد از انتشار دانشنامه گلستان در سال 1395 با برگزاری جلسات متعدد به ارزیابی، نقد و بررسی آن پرداختیم و در همین زمینه نشستهایی از جمله «شب دانشنامه گلستان» را برگزار کردیم. با شیوع کرونا از سال1399 ما وارد شرایط جدید شدیم که با عبور از آن، هم اکنون مصمم به ادامه و سرعت بخشیدن به آن هستیم چرا که دانشنامهنویسی یک شیوه پذیرفته شده علمی در فعالیتهای پژوهشی است.
رحمت الله رجایی گفت: روزی که کار را شروع کردیم خیلی از امکانات امرور را نداشتیم هم اکنون کتابخانه میرداماد به همراه کتابخانه تخصصی استان شناسی، مرکز اسناد و تاریخ شفاهی در اختیار ماست و از همه مهمتر تجربه ارزشمند و قابل قبول داریم. وی از حاضران خواست مرکز دانشنامه گلستان را در گردآوری و انتشار دانشنامه گلستان یاری رسانند.
در ادامه این نشست حاضران به طرح دیدگاهها و تبادل نظر پرداختند و پیشنهاداتی ارائه دادند.